fbpx
Alarco Life logo

Alarco Life

Φίλτρο ενεργού άνθρακα
Κύρια χαρακτηριστικά
ιδανικό για νερό δικτύου μεγάλων αστικών πόλεων
άνω πάγκου
απευθείας ροής (χωρίς τανκ)
100% φυτικός, βακτηριοστατικός ενεργός άνθρακας
συνδέεται είτε στη βρύση είτε ανεξάρτητα με διακόπτη πάγκου
μοντέρνος σχεδιασμός και μικρό μέγεθος
δεν χρειάζεται ρεύμα
τιμή συσκευής: 300 €

Πιστοποιήσεις & Έλεγχοι

άνθρακας
πλαστικό φυσιγγών
έλεγχος απόδοσης & γήρανσης
EN 300x300
WRAS2
EMP2
(κατεβάστε τα αρχεία στην ενότητα "ΕΛΕΓΧΟΙ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" παρακάτω)

Το Alarco Life είναι ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα ιδανικό για νερά δικτύων μεγάλων αστικών πόλεων. Αν σας ενοχλεί το χλώριο ή το νερό σας είναι θολό ή έχει άσχημη οσμή και γεύση, αλλά παράλληλα δεν είναι τόσο σκληρό (λόγω αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου) και δεν περιέχει άλλα βλαβερά άλατα (όπως νιτρώδη, νιτρικά)  ή/και βαρέα μέταλλα, τότε το Alarco Life είναι για εσάς. Τοποθετείται πάνω στον πάγκο και ταιριάζει άψογα σε κάθε κουζίνα, χάρη στο μικρό του μέγεθος και στο μοντέρνο του σχεδιασμό.

Συνδέεται είτε:
(i) στη βρύση, με διακόπτη δύο θέσεων, ώστε να παίρνουμε είτε φιλτραρισμένο νερό για να πίνουμε και να πλένουμε φρούτα και λαχανικά, είτε νερό από τη βρύση για τις υπόλοιπες χρήσεις,
(ii) με τοποθέτηση πάγκου, ώστε να λειτουργεί ανεξάρτητα από τη βρύση.

Η λειτουργία του Alarco Life βασίζεται στον εξαιρετικής ποιότητας βακτηριοστατικό, ενεργό άνθρακα, 100% φυτικό (από κέλυφος καρύδας) και ενεργοποιημένο με ατμό, ο οποίος εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων και στα φίλτρα αιωρούμενων στερεών 100, 10 και 1 micron, αντιμετωπίζοντας:
(i) θολότητα & αιωρούμενα στερεά όπως για παράδειγμα, χώμα, λάσπη, σκουριά, ίνες αμιάντου κ.ά.,
(ii) απολυμαντικά μέσα όπως το χλώριο,
(iii) οργανικές ενώσεις όπως για παράδειγμα φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα, τριαλογομεθάνια κ.ά.

Ο άνθρακας διαθέτει πιστοποιήσεις EN 12902 και EN 12915. Το πλαστικό (με πιστοποίηση WRAS) καθώς και όλα τα μέρη της συσκευής που έρχονται σ’ επαφή με το νερό είναι πλήρως κατάλληλα για τρόφιμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απόδοση της συσκευής είναι ελεγμένη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο μάλιστα έχει εκπονήσει και έλεγχο γήρανσης ο οποίος επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας από την πρώτη έως και την τελευταία διαρκεια ζωής των ανταλλακτικών (φυσιγγών και μεμβρανών).Το Alarco Life θα γίνει η υγιεινή σας συνήθεια, πίνοντας εσείς και η οικογένειάς σας πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό. Παράλληλα, εξοικονομείτε χρήματα από τη χρήση εμφιαλωμένων, προστατεύετε το περιβάλλον από τη χρήση πλαστικών και φυσικά δεν ξεμένετε ποτέ από νερό.

Φίλτρο ενεργού άνθρακα άνω πάγκου.

Απευθείας ροής.

Φύσιγγα με βακτηριοστατικό φυτικό ενεργό άνθρακα, 100% από κέλυφος καρύδας, εμποτισμένο με άργυρο και φίλτρα πολυπροπυλενίου (PP) 100, 10 και 1 micron.

Συνδέεται είτε στη βρύση με διαχωριστή 2 θέσεων (για νερό από το φίλτρο ή νερό από τη βρύση), είτε με διακόπτη πάγκου ώστε το φίλτρο να λειτουργεί ανεξάρτητα.

Δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος.

Το Alarco Life είναι ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα ιδανικό για νερά δικτύων μεγάλων αστικών πόλεων. Αν σας ενοχλεί το χλώριο ή το νερό σας είναι θολό ή έχει άσχημη οσμή και γεύση, αλλά παράλληλα δεν είναι τόσο σκληρό (λόγω αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου) και δεν περιέχει άλλα βλαβερά άλατα (όπως νιτρώδη, νιτρικά)  ή/και βαρέα μέταλλα, τότε το Alarco Life είναι για εσάς.

Το Alarco Life αντιμετωπίζει:

Αιωρούμενα στερεά όπως για παράδειγμα λάσπη, πέτρες, χώμα, ίνες αμιάντου, θολότητα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια κ.ά.
Απολυμαντικά μέσα όπως για παράδειγμα χλώριο κ.ά.
Οργανικές ενώσεις όπως για παράδειγμα πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, τριαλογονομεθάνια, φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα, πτητικές ενώσεις που προσδίδουν δυσάρεστη γεύση και οσμή στο νερό (VOCs, φαινόλες) κ.ά.

Το Alarco Life πιάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα (περίπου σαν ένα μπουκάλι νερό) και τοποθετείται πάνω στον πάγκο, με δύο τρόπους:

Τρόπος 1 – Σύνδεση στη βρύση με διακόπτη δύο θέσεων ώστε να παίρνουμε είτε:
(i) φιλτραρισμένο νερό για να πίνουμε και να πλένουμε φρούτα και λαχανικά,
(ii) νερό από τη βρύση για τις υπόλοιπες χρήσεις.

Τρόπος 2 – Με διακόπτη πάγκου:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται μία μικρή τρύπα στον πάγκο όπου τοποθετείται ένας διακόπτης ο οποίος τροφοδοτεί με νερό το φίλτρο από την παροχή, ώστε να λειτουργεί ανεξάρτητα από τη της βρύσης.

Ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιούμε είναι φυτικός (100% από κέλυφος καρύδας), βακτηριοστατικός (εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων) και διαθέτει πιστοποιήσεις EN 12902 και EN 12915.

Το πλαστικό (με πιστοποίηση WRAS) καθώς και όλα τα μέρη της συσκευής που έρχονται σ’ επαφή με το νερό είναι πλήρως κατάλληλα για τρόφιμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απόδοση της συσκευής είναι ελεγμένη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο μάλιστα έχει εκπονήσει και έλεγχο γήρανσης ο οποίος επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας από την πρώτη έως και την τελευταία διαρκεια ζωής του ανταλλακτικού.

Κατεβάστε εδώ τους ελέγχους απόδοσης από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο:

 1. Έλεγχος Απόδοσης
  Ανεπεξέργαστο Νερό Εισόδου (πριν το φίλτρο) σε Νέα Φύσιγγα
  Παραγόμενο Νερό Εξόδου (μετά το φίλτρο) από Νέα Φύσιγγα
 2. Έλεγχος Γήρανσης
  Ανεπεξέργαστο Νερό Εισόδου (πριν το φίλτρο) σε Γηρασμένη Φύσιγγα
  Παραγόμενο Νερό Εξόδου (μετά το φίλτρο) από Γηρασμένη Φύσιγγα

Φύσιγγα αιωρούμενων στερέων και άνθρακα :
– 98 €
– Αλλαγή: κάθε 6 μήνες ή 4600 λίτρα (βάση της ελάχιστης συγκέντρωσης χλωρίου που ορίζει η νομοθεσία) και 1800 λίτρα (με δοκιμή x1.5 που ορίζει η νομοθεσία).

Alarco Life logo

Στάδια καθαρισμού του νερού

Φύσιγγα Αιωρούμενων στερών και ενεργού άνθρακα

 • Φίλτρο αιωρούμενων στερεών 100 micron

  από πολυπροπυλένιο (PP)

 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα

  από βακτηριοστατικό, φυτικό, κοκκώδη ενεργό άνθρακα, 100% από κέλυφος καρύδας και ενεργοποιημένο με ατμό

 • Φίλτρο αιωρούμενων στερεών 10 micron

  από πολυπροπυλένιο (PP)

 • Φίλτρο αιωρούμενων στερεών 1 micron

  από πολυπροπυλένιο (PP)

Scroll to Top
× How can I help you?