fbpx

Alarco Gravity

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης με λυχνία UV

  • κατάλληλο για σκληρό νερό και βαρέα μέταλλα
  • άνω πάγκου
  • εσωτερικό τανκ 3,7 λίτρων
  • σας μιλάει στα ελληνικά για τις λειτουργίες του
  • αυτόματη ρύθμιση σκληρότητας (γεύσης) του νερού
  • αισθητήρες ελέγχου ποιότητας νερού
  • χρειάζεται ρεύμα

Τιμή Συσκευής: 1.000 €

Πιστοποιήσεις & Έλεγχοι των Φίλτρων Νερού μας

άνθρακας

πλαστικό φυσιγγών

έλεγχος απόδοσης & γήρανσης

Το Alarco Gravity είναι  μια νέα εξελιγμένη συσκευή αντίστροφης όσμωσης άνω πάγκου η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία απ’ όλες τις κατηγορίες βλαβερών ουσιών που μπορεί να συναντήσουμε σε αυτό.

Πρόκειται για ένα μικρό οικολογικό εργοστάσιο δημιουργίας καθαρού νερού το οποίο ενσωματώνεται σε μια κομψή, έξυπνη, τεχνολογικά άρτια, λειτουργική, εύκολη στην εγκατάσταση συσκευή.

Η καινοτομία του, η οποία αποτελεί και πατέντα, αφορά στο αυτόματο σύστημα ρύθμισης ποιότητας και γεύσης εξερχομένου νερού (δηλαδή ρύθμισης αλάτων και ιχνοστοιχείων) μέσω smart card, σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένες λειτουργείες προστασίας του καταναλωτή.

Το Alarco Gravity Split διαθέτει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργίες με το Alarco Gravity με την εξής διαφορά:
– Το Alarco Gravity μπαίνει εξολοκλήρου πάνω από τον πάγκο της κουζίνας
– To Alarco Gravity Split χωρίζεται σε 2 μέρη: η κεντρική μονάδα μπαίνει κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, ενώ αποσπώμενο panel χειρισμού μπαίνει πάνω από τον πάγκο της κουζίνας.

Η λειτουργία του Alarco Gravity βασίζεται στην απόλυτα φυσική και παγκοσμίως αναγνωρισμένη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης η οποία χάρη στους πόρους μεγέθους 0,0001 micron, αντιμετωπίζει ακόμη και τις πιο δύσκολες βλαβερές διαλυμένες ουσίες που μπορεί να συναντήσουμε στο νερό όπως μικροοργανισμούς (0,20 micron), άλατα (0,007 micron) ή/και βαρέα μέταλλα (0,001 micron).

Χάρη στο αυτόματο σύστημα ρύθμισης σκληρότητας, το νερό που καταλήγει στο ποτήρι μας, εκτός από καθαρό, είναι και εξαιρετικά εύγευστο , καθώς διατηρούνται όλα εκείνα τα απαραίτητα και πολύτιμα ιχνοστοιχεία τα οποία επιδρούν όχι μόνο στη γεύση του αλλά και στην ποιότητά του.

Το Alarco Gravity προορίζεται για πιο “δύσκολα νερά” δικτύων σε σχέση με αυτά των μεγάλων αστικών πόλεων, όπως για παράδειγμα:

περιοχές που το νερό είναι σκληρό (άλατα ασβεστίου και μαγνησίου),

παραθαλάσσιες περιοχές με υφάλμυρο νερό (νάτριο, χλωριούχα άλατα),

βιομηχανικές περιοχές με επιβαρυμένο νερό από βαρέα μέταλλα ή/και οργανικές ενώσεις,

περιοχές όπου το νερό έχει υψηλές συγκεντρώσεις από νιτρώδη, νιτρικά, θειϊκά άλατα λόγω ρύπανσης από λιπάσματα ή/και αστικά λύματα.

Ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιούμε είναι φυτικός (100% από κέλυφος καρύδας), βακτηριοστατικός (εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων) και διαθέτει πιστοποιήσεις EN 12902 και EN 12915. Το πλαστικό (με πιστοποίηση WRAS) καθώς και όλα τα μέρη της συσκευής που έρχονται σ’ επαφή με το νερό είναι πλήρως κατάλληλα για τρόφιμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απόδοση της συσκευής είναι ελεγμένη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο μάλιστα έχει εκπονήσει και έλεγχο γήρανσης ο οποίος επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας από την πρώτη έως και την τελευταία διαρκεια ζωής των ανταλλακτικών (φυσιγγών και μεμβρανών). Το Alarco Gravity θα γίνει η υγιεινή σας συνήθεια, πίνοντας εσείς και η οικογένειάς σας πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό. Παράλληλα, εξοικονομείτε χρήματα από τη χρήση εμφιαλωμένων, προστατεύετε το περιβάλλον από τη χρήση πλαστικών και φυσικά δεν ξεμένετε ποτέ από νερό.

Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης με λυχνία UV, άνω πάγκου, 6 σταδίων.

• Εσωτερικό δοχείο νερού χωρητικότητας 3,7 lt.
• Auto Quality Control: σύστημα που ρυθμίζει αυτόματα την ποιότητα και την γεύση του νερού που πίνουμε (ρυθμίζει δηλαδή τα άλατα, και τα ιχνοστοιχεία στο νερό μας). Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει με smart card 3 επίπεδα ρύθμισης (i) νερό με τιμή TDS στα 180ppm – κανονικά επίπεδα σκληρότητας (ii) νερό με τιμή TDS στα 130ppm – πιο ελαφρύ νερό (iii) απενεργοποίηση της λειτουργίας παράκαμψης της μεμβράνης (bypass).
• Water Quality Alert: αυτοματοποιημένες λειτουργείες προστασίας του καταναλωτή με ειδοποιήσεις στα ελληνικά.
• GPC: σύστημα, με smart card, που μας διασφαλίζει ότι τα ανταλλακτικά είναι γνήσια.
• NFC: η συσκευή μας υπενθυμίζει φωνητικά και οπτικά για το πότε χρειαζόμαστε νέα ανταλλακτικά.
• Όργανα μέτρησης θερμοκρασίας και σκληρότητας εισερχομένου και εξερχομένου νερού.
• Σύστημα auto-flush καθαρισμού της μεμβράνης.
• Αντλία υψηλής πίεσης.
• Χρειάζεται παροχή ρεύματος.

Προφίλτρο αιωρούμενων στερεών 100 micron ανοξείδωτης σίτας.

Μικτή φύσιγγα προεπεξεργασίας αποτελούμενη από λεπτόκοκκη αδρανή χαλαζιακή άμμο, φίλτρα πολυπροπυλενίου (PP) 100, 10 και 1 micron και βακτηριοστατικό φυτικό ενεργό άνθρακα, 100% από κέλυφος καρύδας, εμποτισμένο με άργυρο.

Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης (RO) (0,0001 micron): 75 GPD (280 λίτρα νερού / ημέρα).

Φύσιγγα με βακτηριοστατικό φυτικό ενεργό άνθρακα, 100% από κέλυφος καρύδας, εμποτισμένο με άργυρο και φίλτρα πολυπροπυλενίου (PP) 100, 10 και 1 micron.

Λυχνία αποστείρωσης Ultraviolet.

Το Alarco Gravity προορίζεται για πιο “δύσκολα νερά” δικτύων σε σχέση με αυτά των μεγάλων αστικών πόλεων, όπως για παράδειγμα:

περιοχές που το νερό είναι σκληρό (άλατα ασβεστίου και μαγνησίου),

παραθαλάσσιες περιοχές με υφάλμυρο νερό (νάτριο, χλωριούχα άλατα),

βιομηχανικές περιοχές με επιβαρυμένο νερό από βαρέα μέταλλα ή/και οργανικές ενώσεις,

περιοχές όπου το νερό έχει υψηλές συγκεντρώσεις από νιτρώδη, νιτρικά, θειϊκά άλατα λόγω ρύπανσης από λιπάσματα ή/και αστικά λύματα.

Το Alarco Gravity αντιμετωπίζει:

Αιωρούμενα στερεά όπως για παράδειγμα λάσπη, πέτρες, χώμα, ίνες αμιάντου, θολότητα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια κ.ά.
Απολυμαντικά μέσα όπως για παράδειγμα χλώριο κ.ά.
Οργανικές ενώσεις όπως για παράδειγμα πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, τριαλογονομεθάνια, φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα, πτητικές ενώσεις που προσδίδουν δυσάρεστη γεύση και οσμή στο νερό (VOCs, φαινόλες) κ.ά.
Μικροοργανισμούς όπως για παράδειγμα e-coli, εντερόκοκκους, κολοβακτηριοειδή, ιούς κ.ά.
Άλατα & Ιόντα όπως για παράδειγμα σκληρότητα του νερού (άλατα ασβεστίου και μαγνησίου), χλωριούχα, νιτρικά, νιτρώδη, νάτριο, θειικά, αμμωνιακά, βόριο κ.ά.
Βαρέα μέταλλα όπως για παράδειγμα σίδηρο, μαγγάνιο, χρώμιο, κάδμιο, μόλυβδο, αρσενικό, υδράργυρο, νικέλιο κ.ά.

Το Alarco Gr;avity τοποθετείται πάνω στον πάγκο, αποφεύγοντας έτσι τα τρυπήματα, σε αντίθεση με άλλες συσκευές τέτοιου τύπου, καθώς έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μικρό μέγεθος και λειτουργία απευθείας ροής (χωρίς δεξαμενή αποθήκευσης νερού – τανκ).

Αυτό επιτρέπει παράλληλα και την εύκολη σύνδεση της συσκευής με τη βρύση, με διακόπτη δύο θέσεων ώστε να παίρνουμε είτε:
(i) φιλτραρισμένο νερό για να πίνουμε και να πλένουμε φρούτα και λαχανικά,
(ii) νερό από τη βρύση για τις υπόλοιπες χρήσεις.

Ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιούμε είναι φυτικός (100% από κέλυφος καρύδας), βακτηριοστατικός (εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων) και διαθέτει πιστοποιήσεις EN 12902 και EN 12915
Το πλαστικό (με πιστοποίηση WRAS) καθώς και όλα τα μέρη της συσκευής που έρχονται σ’ επαφή με το νερό είναι πλήρως κατάλληλα για τρόφιμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απόδοση της συσκευής είναι ελεγμένη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο μάλιστα έχει εκπονήσει και έλεγχο γήρανσης ο οποίος επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας από την πρώτη έως και την τελευταία διαρκεια ζωής του ανταλλακτικού.

Σετ 2 φυσιγγών αιωρούμενων στερέων και άνθρακα (στάδια 1, 2 προεπεξεργασίας και στάδιο 4 μετεπεξεργασίας):
– 116€ (απλό σετ) ή 136€ (σετ με φύσιγγα φυσικού εμπλουτισμού).
– Αλλαγή: κάθε 6 μήνες ή 1.800 lt.

Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης (RO) (στάδιο 3):
– 100€
– Αλλαγή: όποτε κορεσθεί (2 έτη κατά μέσο όρο ανάλογα την ποιότητα του εισερχομένου νερού και τη χρήση).

Καλάθι αγορών
Scroll to Top