fbpx

Alarco Direct

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης

  • κατάλληλο για σκληρό νερό και βαρέα μέταλλα
  • άνω πάγκου
  • απευθείας ροής (χωρίς τανκ)
  • εύκολη τοποθέτηση
  • ρύθμιση σκληρότητας (γεύσης) του νερού με βαλβίδα
  • δυνατότητα παραγωγής έως 1500 λίτρα / ημέρα
  • χρειάζεται ρεύμα

Τιμή Συσκευής: 600 €

Πιστοποιήσεις & Έλεγχοι των Φίλτρων Νερού μας

άνθρακας

πλαστικό φυσιγγών

έλεγχος απόδοσης & γήρανσης

Το Alarco Direct400 συνδυάζει φίλτρα καθαρισμού του νερού για ολοκληρωμένη προστασία απ’ όλες τις κατηγορίες βλαβερών ουσιών που μπορεί να συναντήσουμε σε αυτό. Πιάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα και τοποθετείται πάνω στον πάγκο, αποφεύγοντας έτσι τα τρυπήματα, σε αντίθεση με άλλες συσκευές τέτοιου τύπου, καθώς έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μικρό μέγεθος και λειτουργία απευθείας ροής (χωρίς δεξαμενή αποθήκευσης νερού – τανκ). Αυτό επιτρέπει παράλληλα και την εύκολη σύνδεση της συσκευής με τη βρύση, με διακόπτη δύο θέσεων ώστε να παίρνουμε είτε (i) φιλτραρισμένο νερό για να πίνουμε και να πλένουμε φρούτα και λαχανικά, είτε (ii) νερό από τη βρύση για τις υπόλοιπες χρήσεις.

Η λειτουργία του Alarco Direct400 βασίζεται στην απόλυτα φυσική και παγκοσμίως αναγνωρισμένη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης η οποία χάρη στους πόρους μεγέθους 0,0001 micron, αντιμετωπίζει ακόμη και τις πιο δύσκολες βλαβερές διαλυμένες ουσίες που μπορεί να συναντήσουμε στο νερό όπως μικροοργανισμούς (0,20 micron), άλατα (0,007 micron) ή/και βαρέα μέταλλα (0,001 micron).

Χάρη στο σύστημα ρύθμισης σκληρότητας, το νερό που καταλήγει στο ποτήρι μας, εκτός από καθαρό, είναι και εξαιρετικά εύγευστο , καθώς διατηρούνται όλα εκείνα τα απαραίτητα και πολύτιμα ιχνοστοιχεία τα οποία επιδρούν όχι μόνο στη γεύση του αλλά και στην ποιότητά του.

Το Alarco Direct400 προορίζεται για πιο “δύσκολα νερά” δικτύων σε σχέση με αυτά των μεγάλων αστικών πόλεων, όπως για παράδειγμα:

περιοχές που το νερό είναι σκληρό (άλατα ασβεστίου και μαγνησίου),

παραθαλάσσιες περιοχές με υφάλμυρο νερό (νάτριο, χλωριούχα άλατα),

βιομηχανικές περιοχές με επιβαρυμένο νερό από βαρέα μέταλλα ή/και οργανικές ενώσεις,

περιοχές όπου το νερό έχει υψηλές συγκεντρώσεις από νιτρώδη, νιτρικά, θειϊκά άλατα λόγω ρύπανσης από λιπάσματα ή/και αστικά λύματα.

Ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιούμε είναι φυτικός (100% από κέλυφος καρύδας), βακτηριοστατικός (εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων) και διαθέτει πιστοποιήσεις EN 12902 και EN 12915. Το πλαστικό (με πιστοποίηση WRAS) καθώς και όλα τα μέρη της συσκευής που έρχονται σ’ επαφή με το νερό είναι πλήρως κατάλληλα για τρόφιμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απόδοση της συσκευής είναι ελεγμένη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο μάλιστα έχει εκπονήσει και έλεγχο γήρανσης ο οποίος επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας από την πρώτη έως και την τελευταία διαρκεια ζωής των ανταλλακτικών (φυσιγγών και μεμβρανών).Το Alarco Direct400 θα γίνει η υγιεινή σας συνήθεια, πίνοντας εσείς και η οικογένειάς σας πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό. Παράλληλα, εξοικονομείτε χρήματα από τη χρήση εμφιαλωμένων, προστατεύετε το περιβάλλον από τη χρήση πλαστικών και φυσικά δεν ξεμένετε ποτέ από νερό.

Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης, άνω πάγκου, 5 σταδίων.

Απευθείας ροής (χωρίς δεξαμενή αποθήκευσης νερού – τανκ).

Μικτή φύσιγγα προεπεξεργασίας αποτελούμενη από λεπτόκοκκη αδρανή χαλαζιακή άμμο, φίλτρα πολυπροπυλενίου (PP) 100, 10 και 1 micron και βακτηριοστατικό φυτικό ενεργό άνθρακα, 100% από κέλυφος καρύδας, εμποτισμένο με άργυρο.

Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης (RO) (0,0001 micron): 400 GPD (1.500 λίτρα νερού / ημέρα).

Φύσιγγα με βακτηριοστατικό φυτικό ενεργό άνθρακα, 100% από κέλυφος καρύδας, εμποτισμένο με άργυρο και φίλτρα πολυπροπυλενίου (PP) 100, 10 και 1 micron.

Μεμβράνη Ultra Filtration (UF) (0,1 micron).

Διαθέτει μικρομετρική βαλβίδα ρύθμισης σκληρότητας (γεύσης) του νερού.

Διαθέτει αντλία υψηλής πίεσης.

Χρειάζεται παροχή ρεύματος.

Το Alarco Direct400 προορίζεται για πιο “δύσκολα νερά” δικτύων σε σχέση με αυτά των μεγάλων αστικών πόλεων, όπως για παράδειγμα:

περιοχές που το νερό είναι σκληρό (άλατα ασβεστίου και μαγνησίου),

παραθαλάσσιες περιοχές με υφάλμυρο νερό (νάτριο, χλωριούχα άλατα),

βιομηχανικές περιοχές με επιβαρυμένο νερό από βαρέα μέταλλα ή/και οργανικές ενώσεις,

περιοχές όπου το νερό έχει υψηλές συγκεντρώσεις από νιτρώδη, νιτρικά, θειϊκά άλατα λόγω ρύπανσης από λιπάσματα ή/και αστικά λύματα.

Το Alarco Direct400 αντιμετωπίζει:

Αιωρούμενα στερεά όπως για παράδειγμα λάσπη, πέτρες, χώμα, ίνες αμιάντου, θολότητα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια κ.ά.
Απολυμαντικά μέσα όπως για παράδειγμα χλώριο κ.ά.
Οργανικές ενώσεις όπως για παράδειγμα πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, τριαλογονομεθάνια, φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα, πτητικές ενώσεις που προσδίδουν δυσάρεστη γεύση και οσμή στο νερό (VOCs, φαινόλες) κ.ά.
Μικροοργανισμούς όπως για παράδειγμα e-coli, εντερόκοκκους, κολοβακτηριοειδή, ιούς κ.ά.
Άλατα & Ιόντα όπως για παράδειγμα σκληρότητα του νερού (άλατα ασβεστίου και μαγνησίου), χλωριούχα, νιτρικά, νιτρώδη, νάτριο, θειικά, αμμωνιακά, βόριο κ.ά.
Βαρέα μέταλλα όπως για παράδειγμα σίδηρο, μαγγάνιο, χρώμιο, κάδμιο, μόλυβδο, αρσενικό, υδράργυρο, νικέλιο κ.ά.

Το Alarco Direct400 πιάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα και τοποθετείται πάνω στον πάγκο, αποφεύγοντας έτσι τα τρυπήματα, σε αντίθεση με άλλες συσκευές τέτοιου τύπου, καθώς έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μικρό μέγεθος και λειτουργία απευθείας ροής (χωρίς δεξαμενή αποθήκευσης νερού – τανκ).

Αυτό επιτρέπει παράλληλα και την εύκολη σύνδεση της συσκευής με τη βρύση, με διακόπτη δύο θέσεων ώστε να παίρνουμε είτε:
(i) φιλτραρισμένο νερό για να πίνουμε και να πλένουμε φρούτα και λαχανικά,
(ii) νερό από τη βρύση για τις υπόλοιπες χρήσεις.

Ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιούμε είναι φυτικός (100% από κέλυφος καρύδας), βακτηριοστατικός (εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων) και διαθέτει πιστοποιήσεις EN 12902 και EN 12915.

Το πλαστικό (με πιστοποίηση WRAS) καθώς και όλα τα μέρη της συσκευής που έρχονται σ’ επαφή με το νερό είναι πλήρως κατάλληλα για τρόφιμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απόδοση της συσκευής είναι ελεγμένη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο μάλιστα έχει εκπονήσει και έλεγχο γήρανσης ο οποίος επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας από την πρώτη έως και την τελευταία διαρκεια ζωής του ανταλλακτικού.

Σετ 2 φυσιγγών αιωρούμενων στερέων και άνθρακα (στάδια 1, 2 προεπεξεργασίας και στάδιο 4 μετεπεξεργασίας):
– 232 € (απλό σετ) ή 272 € (σετ με φύσιγγα φυσικού εμπλουτισμού).
– Αλλαγή: κάθε 6 μήνες ή 1.800 lt.

Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης (RO) (στάδιο 3):
– 36 €
– Αλλαγή: όποτε κορεσθεί (2 έτη κατά μέσο όρο ανάλογα την ποιότητα του εισερχομένου νερού και τη χρήση).

Μεμβράνη Ultra Filtration (UF) (στάδιο 5):
– 25 €
– κάθε 1 έτος ή 7.000 lt.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top